Hoe schrijf ik mijn kind in?

Kwam jouw kind al een aantal keer naar de KSA en is ze helemaal klaar om een echte KSA'er te worden? Lees hieronder dan hoe je jouw toekomstige KSA'er correct kan inschrijven in onze jeugdbeweging!

 

STAP 1: Inschrijvingsgeld

Ons inschrijvingsgeld bedraagt €50. Om je KSA'er in te schrijven, schrijf je dit bedrag over op onze rekening BE47 7383 1202 5780 met als mededeling NAAM KIND+ GEBOORTEDATUM + GELEDING. Niet zeker in welke geleding jouw kind zit? Bekijk dan zeker eens de verschillende geledingen onderaan deze pagina. 

 

STAP 2: Medische Fiche

Sinds het werkjaar 2021-2022 werken wij met een digitale medische fiche. Deze kunnen jullie invullen via de link die terug te vinden is onder de rubriek 'BELANGRIJKE DOCUMENTEN'. Pas als deze fiche volledig ingevuld is, is de inschrijving van jouw KSA'er helemaal in orde en kan ze elke week naar hartelust komen spelen!

 

Waarom moet mijn KSA'er ingeschreven worden?

Het inschrijvingsgeld en de gegevens op de medische fiche gebruiken wij om jouw kind correct te verzekeren bij KSA Nationaal. Op deze manier kan je niet enkel jouw kind  zorgeloos laten spelen op zaterdagnamiddag, maar ben je er ook zeker van dat je alle post en een jaarthemaschildje zal ontvangen.

 

En hoe zit dat met het uniform?

In onze jeugdbeweging hebben wij ook een uniform. De meeste leden hebben een KSA-t-shirt, KSA-trui en een KSA-sjaaltje. Dit uniform is echter niet verplicht, maar het is wel handig. Zo hoef je bijvoorbeeld nooit bang te zijn dat je t-shirt niet vuil mag worden, ons KSA-uniform is namelijk net gemaakt om helemaal vuil te worden! Een KSA-sjaaltje is heel handig om jouw schildjes op te bewaren en om aan iedereen te tonen dat je lid bent van KSA! Als leiding herkennen we zo ook makkelijk onze leden. Wanneer je 16+'er wordt krijg je een KSA-hemd om aan te tonen dat je bijna leiding bent. Als leiding draag je niet enkel je hemd, maar heb je ook een gepersonaliseerde leidingstrui. Daarnaast zijn er ook nog tal van leuke KSA-gadgets, maar we willen nog eens benadrukken dat iedereen welkom is in onze KSA, met of zonder uniform!

 

In welke geleding zit mijn kind?

Niet helemaal zeker in welke geleding jouw kind zit? Hieronder kun je een kort overzichtje terugvinden!

Pimpampoentjes: 3de kleuter 

Sloebers: 1ste en 2de leerjaar

Kastaers: 3de en 4de leerjaar

Roodkappen: 5de en 6de leerjaar

Jim: 1ste en 2de middelbaar

Sim: 3de en 4de midddelbaar

16+: 5de middelbaar